Naizgled mirni Hari Mata Hari u svome životu ima mračnu tajnu: Oženio ljubavnicu, pa mu se pojavio i vanbračni sin (FOTO)

0

Popularni pjevač Hari Varešanović, osim što iza sebe ima zaista sjajnu karijeru ima i veoma burnu prošlost i dosta turbulentnu ljubavnu istoriju, a i on sam je u nekoliko navrata isticao da su mu žene u životu bile najveći porok. Hariju se još sa 19 godina desila velika ljubav sa Aidom, sa kojom je stupio u brak 1983 godine, da bi se njima dvoma dvije godine kasnije rodila kćerka Nađa.

Hari je u više svojih intervjua priznao da je bio tada i suviše mlad, te nespreman za ulogu oca, mada su on i Aida deset godina kasnije, tj. 1994. godine dobili i sina Damira. Međutim, tek malo kasnije se saznalo da je Hari 1992. godine dobio i vanbračnog sina Maka, za kojeg je Hari saznao tek kasnije u životu, a Mak je bio samo jedan od razloga zašto se raspao Harijev brak sa Aidom

Hari je u nekoliko navrata priznao da je pravu ljubav spoznao tek kada je upoznao svoju drugu suprugu Jasminku, a u nekoliko navrata je novinarima veoma iskreno govorio kako je izgledao njegov prvi brak sa Aidom, pa je jednom prilikom rekao i ovo:

”U muziku sam ušao zbog muzike, a ne zbog stvari koje prate muziku. Nikada nisam imao problema sa drogom, alkoholom i kockom. Jedino se nisam spasao žena, a to je jedan od nusprodukata koji ide uz muziku, i to mi je najdraži porok. Sa suprugom sam imao malih trzavica, ali rijetko. Uvijek joj kažem: “Ko ti je kriv. Sama si birala. Ti si izabrala mene, a ne ja tebe”. Ja sam već sa 20 godina bio definisan kao muzičar i moj životni put se znao. Mada, sve se u životu može prebroditi i prevazići. Sa suprugom sam ostao u braku, kompromisnom braku. Zbog djece”

 

Danas Hari tvrdi da sve ono što je prije radio sa ženama može samo da pripiše mladosti i ludosti, jer kada si mlad tada radiš neke druge stvari, dok te srednje godine vuku na sasvim drugu stranu.