NAGAZILA I MALOG ŽELJKA! Ona nema SRAMA! Dok Ražnatovići slave, EVO ŠTA JE Karleuša OBJAVILA! (FOTO) – Kreacije Portal
Najnovije Novo Zanimljivosti

NAGAZILA I MALOG ŽELJKA! Ona nema SRAMA! Dok Ražnatovići slave, EVO ŠTA JE Karleuša OBJAVILA! (FOTO)

Vrlo dobro znamo da je čitav Balkan trenutno zaokupljen rođenjem malog Željka Ražnatovića, kojeg je Ceca zajedno sa Veljkom, Bogdanom i Anastasijom cijelo to vrijeme čekala sa velikim nesrtpljenjem. Rođen je juče, oko 10 sati, i dobio je ocenu 10, a doktoru koji je porodio Cecu bilo je jako drago što je Bogdana Ražnatović uspjela da pretrpi carski rez. Osim Ražnatovića, Bogdanini roditelji, koji su porijeklom iz Titela su stigli samo sat vremena nakon što je Bogdana rodila.

Svi znamo da je trebala roditi 10. juna, međutim oni su htjeli prevariti novinare tako da je  ona rodila punih 7 dana prije. Međutim, nisu uspjeli u svom planu, jer je ispred bolnice bilo puno novinara, kao da su znali gdje su se trebali stvoriti. Ne znamo je li bilo govora o izvještaju, ali skoro svi su bili tamo, možda su bili na straži, ko će znati? Jelena Karleuša je ta koja je u stalnom i velikom konfliktu sa Cecom, a samo dan prije nego što je Bogdana rodila, JK je ponovo ispalila Cecu, jer se ona nije pojavila na ročištu. Od prije otprilike dvije nedjelje došlo je do velike svađe sa Anastasijo tako da se i ovaj put očekivalja njena reakcija.

Kada su svi očekivali od nje žestoku reakciju i uvrede, Jelena KArleuša objavila je priču, sa presjekom svojih najboljih odjevnih kombinacija u poslednjih nekoliko godina. Vjerujemo da u tako osjetljivom trenutku nije željela napasti nikoga, no vjerujemo da će za nekoliko dana udariti na Cecu i njenog unuka, što je više nego sigurno.

Oglasi – Advertisement