NADA TOPČAGIĆ ŠOKIRA SVE SA SVOJIM ZDRAVSTVENIM STANJEM- Jednom nogom sam bila grobaru na lopati- NE ODUSTAJEM OD 3 RAKIJICE (FOTO)

0

Poznata pjevačica narodne muzike Nada Topčagić je nedavno preležala korona virus, ali kako kaže, i dalje osjeća posljedice te pokušava da na prirodan način oporavi svoj organizam,a ne odbija ni rakiju jer smatra da je ona lijek u ograničenim količinama

“Preživejela sam koronu, pre dvije godine i sada. Prvi put sam jednom nogom bila grobaru na lopati, a sada sam mnogo bolje prošla, kao sezonski grip da sam imala. Ja u svojoj radinosti pravim razne čajeve od travki i to pijemo Zlatko i ja na litre. Iako me mnogi ogovaraju da mnogo pijem, ja ne odustajem od tri rakije dnevno za imunitet i čaše vina za krvnu sliku”, objašnjava Nada te dodaje kako su je mnoge njene koleginice sa estrade zvale jer su pomislile da joj se bliži kraj i da će je virus pobijediti:

“Mnogi su me zvali, svi su u nekom strahu, čim vide da su pozitivni na koronu. Moram da kažem da ja podržavam Novaka Đokovića svim srcem. Duša me boli što su ga deportovali iz Australije kao poslednjeg kriminalca. Žao mi je što bi mogao još koju godinu da niže uspjehe, a kako stvari stoje, izgleda da će okončati karijeru zbog zabrane učešća i na ostalim turnirima…”