Na pitanja o Aleksandrinoj trudnoći Boba Živojinović se rasplakao pred kamerama, a onda otkrio pravu istinu

0
25

Boba Živojinović i Aleksandra Prijović, su se pojavili zajedno u popularnoj emisiji ”Nikad nijje kasno”i svojim su učešćem razniježili sve prisutne. U emisiji se moglo dobro vidjeti koliko je Boba Živojinović prisan sa svojom snahom i koliko, u stvari, brine o njoj.

“Nemam kćerku, ali ona je moje dijete. Moja princeza”, rekao je Boba, a potom se rasplakao.

Pa je zatim Boba rekao da svi oni u porodici, kada su slobodni i kada mogu, vole da budu zajedno i da su tada najsretniji. Boba za sebe kaže da je vaspitavan u duhu da najviše voli svoju porodicu i da je se trudio da na taj način vaspitava i svoju djecu. Isto takvo mišljenje je imala i Aleksandra, koja je isto rekla da su i ona i Filip najsretniji kada su okruženi porodicom.

Nastavila je Aleksandra sa svojim kazivanjem, pa je između ostaloga rekla kako je u posljednje vrijeme imala malo problema sa promjenama raspoloženja, ali da je to i normalno jer hormoni rade svoje. Njoj je bitno da se osjeća odlično, da je zdrava, a uskoro planira i da snimi još jednu pjesmu. Za trudnoću kaže da sve što se do sada pisalo i nije tačno jer ona i Filip još nisu odlučili gdje će se poroditi, ali Amerika, o kojoj se toliko pisalo, svakako jeste jedna od opcija gdje bi se mogla poroditi i gdje bi sve bilo puno lakše , bez pompe i pritiska.

Ono što se zna je da je termin za porođaj s početkom iduće godine i da je spol djeteta muško. Sve ostalo što se piše i govori su samo špekulacije koje nemaju mnogo veze sa istinom.

Svo vrijeme dok je Aleksandra ovo pričala, Boba se samo smiješio i pomno slušao. Pravi svekar, zar ne ?