Na najbrutalniji način osramotila muža koji ju je prevario sa drugom ženom: Mnogi na društvenim mrežama joj zamjerili samo jednu stvar (FOTO)

0

Svi oni koji su u svojim vezama ili brakovima bili nekada prevareni ili su na neki način saznali za preljubu svoga partnera, znaju koliko su se jadno i poniženo osjećali u tim trenucima i  vjerojatno je mnogima od njih svašta prolazilo kroz glavu, a posebno načini na koje bi se mogli osvetiti svojim partnerima, muževima, ženama i slično. Tako je ova žena saznala da ju je muž prevario pa je odlučila da mu se na zaista brutalan način osveti.

Ona je madrac, na kojem je njen muž spavao sa drugom ženom, u njihovoj spavaćoj sobi iznijela ispred njihove kuće, a na madracu je napisala poruku sa crvenim sprejom, a na poruci je još i otkrila kako je promijenila brave na vratima kuće, te da je krevet odnijela na adresu njegove ljubavnice: “Razvodim se od tebe. Rekla sam djeci što su učinio u našem krevetu i oni ne vole tatu više”, između ostalog piše na madracu, a to su prenijeli i mnogi mediji.

Fotografija madraca je objavljena i na društvenim mrežama, a mnogi od korisnika su zamjerili ženi na njenoj posljednjoj rečenici i mnogi su podržali to što je posramila svoga partnera zbog prevare koju je napravio, ali da njena djeca ipak ne zaslužuju tako nešto i bez obzira na sve djeca trebaju da ostanu u dobrim odnosima i sa svojim ocem i ad ne treba na ovakav način svađati djecu sa jednim od roditelja. Međutim, bilo je i mnogo onih koji su mišljenja da djeca trebaju da znaju zašto se njihova porodica raspala i mnogi su pozdravili postupak ove žene.