NA MOLITVI U BALENSIJAGA SAKOU OD 10.000 DOLARA: Treća žena pokojnog Zukorlića čestitala praznik u skupocenoj kombinaciji (FOTO)

0

Belkisa Crnovršanin (31), treća supruga šerijatski rahmetli muftije Muamera Zukorlića, na Instagramu je objavila novu fotografiju na kojoj čestita Bajram, ali pažnju je privuklo još jedno. Poznato je da voli skupu markiranu odjeću i torbe, što se vidi i iz fotografija koje je objavio na društvenim mrežama.

Na gotovo svakoj fotografiji pojavljuju se “Dior”, “Prada”, “Gucci” i “Chanel”, što pokazuje da je ova Novopazarka zvanično samo domaća reporterka. Uvijek je kod sebe imala tisuće dolara. Sada outfit koji je odabrala za tu priliku posebno upada u oči. Ni ovoga puta nije propustila pokazati svoje dragocjenosti, a Belkisa se sada fotografirala kako moli, prije nego što je za tu priliku odjenula jaknu vrijednu i do 10.000 eura. Problem je poznati modni brend “balenciaga” s ograničenom suradnjom s brendom “guči”.

 

Ništa od ovoga ne bi bilo iznenađujuće da je Belkisaa bila nešto više od običnog novinara. formalan. Dakle, pitanje je – kakav novac? Mnogi iz Muftiće, reći će Novi Pazar. Belkisa nije zanijekala da je Zukorollicheva treća supruga, izjavivši da je njezina obitelj “časna, poštovana i bogata”. Uopće nije slučajan nadimak, trenutno.