Na ginekološkom pregledu je doživjela orgazam, propala je u zemlju od stida- Jedan prst više na intimnom mjestu i sve je izmaklo kontroli (FOTO)

0
2622

Ova žena je već u poodmakloj trudnoći imala jedno zaista neugodno iskustvo kada je pri redovnom ginekološkom pregledu doživjela orgazam, te sve ono što orgazam nosi sa sobom, drhtanje tijela, nogu. Ona je na društvenim mrežama, anonimno, podijelila svoje iskustvo pitajući se da li je ona jedina kojoj se desilo tako nešto, ali pokazalo se da to baš i nije tako.

Ova žena je priznala da je tokom trudnoće postala mnogo senzibilnija i osjetljivija kada je seks u pitanju, te da je tokom trudnoće znala tokom seksa da doživljava i po nekoliko orgazama tokom odnosa, a da se nije mogla suzdržati ni kod ginekologa kada ju je on počeo pregledati po intimnim dijelovima tijela. U stvari radilo se o doktorici, za koju je napisala da je izuzetno lijepa, visoka sa prelijepim osmijehom

I mada je heteroseksualka, ova je žena nakon ovoga orgazma pčela da preispituje svoju seksualnost, te je priznala da je svo vrijeme pokušavala da kontrolira nagone, ali nakon jednog malo jačeg doktoričinog dodira samo je krenula bujica iz nje. Žena kaže da je njena doktorica cijelu situacija primila sasvim mirno i normalno, te joj je rekla kako je to itekako normalna pojava, posebno za vrijeme trudnoće, ali ona baš i nije bila sigurna u to. Njen ispovijest je imala na hiljade čitanja i komentara, a jedna od žena koje su pročitale tekst joj je napisala: “Uskoro ćeš roditi, tako da ti ono više neće biti najneugodnije iskustvo u životu”. Opet sa druge strane je jedna žena priznala da tokom poroda nije mogla da kontrolira svoje fiziološke potrebe, pa su joj neke stvari jednostavno pobjegle.

Inače većina ginekologa se slaže da je sasvim normalno da se nagoni tokom trudnoće mijenjaju, zbog većeg nivo estrogena i pregesterona, kao i zbog samo dotoka krvi u genitalije.