MUŽ TANJE SAVIĆ SE PONOVO OGLASIO – sad je izjavio strašnu stvar: PORUČIO JOJ SAMO JEDNO, bijesan kao ris

0

Posljednjih nekoliko mjeseci , pjevačica Tanja Savić , je veoma popularna u medijima , a razlog tome je što je iznijela u javnost neke stvari iz privatnog života. Poznat je da je njen suprug Dušan Jovančević , još u martu ove godine , odveo njihova dva sina u Australiju , i od tada ne dozvoljava Tanji da bude u kontaktu sa sinovima.

 

Tanja je povodom toga odlučila da medijima i javnosti ispriča cijelu situaciju , jer je odlučila da više nema razloga kriti , jer planira i da se razvede od svog supruga. I Dušan se nekoliko puta oglaavao u medijima , a sada je to opet učinio i iznio neke nove detalje odnosa sa pjevačicom.

 

Naime , prije nekoliko dana je u medijima osvanula vijest da se Tanja pomirila sa Dušanom , ali je pjevačica to demantovala , sada se oglasio i Dušan.

„Od vas čujem da je ponovo pričala da se nismo pomirili i šokiran sam tim njenim ispadom. Ne znam iz kog razloga krije naše pomirenje , i to da je među nama sve u najboljem redu. Sve je jasnije da ta žena odavno ne zna šta priča , i preporučujem joj da ode na liječeje po hitnom postupku. Nema smisla i nije fer da priča takve stvari , a meni priča nešto sasvim drugo.“ Rekao je Dušan.