MUŽ TANJE SAVIĆ NEĆE VIŠE DA ĆUTI! Dušan Jovančević otkrio zbog čega je odveo decu u Australiju, a prema ŽENI JE SUROV! – Kreacije Portal
Najnovije Novo Zanimljivosti

MUŽ TANJE SAVIĆ NEĆE VIŠE DA ĆUTI! Dušan Jovančević otkrio zbog čega je odveo decu u Australiju, a prema ŽENI JE SUROV!

Borba Tanje Savić da vidi sinove, koje je početkom marta mjeseca iz Srbije u Australiju odveo njen suprug Dušan Jovančević, traje i dan danas. I dok se pjevačica svim silama bori da u javnosti objasni svoju priču, otac djece se tek nedavno oglasio za medije. On je u kratkoj izjavi rekao kako prati situaciju u Srbiji, ali da nije vrijeme da se oglašava povodom optužbi da je od Tanje otao djecu. “Vidio sam da u srpskim medijima kolaju svakojake priče, ali i ne samo to. Još uvijek nije potreba da dajem bilo kakva izjave i da se javno oglašavam povodom čitave situacije.

Zar treba da objašnjavam da sam djecu odveo u Australiju da bi ih spasio od korone? I to što moja supruga nije htjela da pođe sa nama, a mogla je” rekao je Dušan. Tokom jučerašnjeg dana smo nekoliko puta pokušali da stupimo u kontakt s Tanjom, ali je ona odbijala poziv. Međutim u svojim izjavama za medije je otkrila kakva je trenutna situacija. Ono što se može primjetiti jeste da se njena i Dušanova priča ne poklapaju.

 

Oglasi – Advertisement