Muž ”PRAKTIČNE ŽENE” Nataše Pavlović imao je veoma buran život- Otkrila detalje iz braka- SHVATILA SAM DA JE IMAO MILION ŽENA- Evo kako on izgleda DANAS (FOTO)

0

Voditeljka Nataša Pavlović, koju svi znaju po emisiji “Praktična žena”, je već godinama u braku sa producentom Predragom Pavlovićem. Ipak, u nekim razgovorima sa novinarima Nataša je priznala kako je njen muž, prije nje, imao zaista buran život:” Mlad čovjek kada se zaljubi odmah bi i vjenčanje i djecu, jer misli da će to trajati zauvijek. Međutim, bitno je da oboje prožive toliko toga da bi brak kasnije bio skladniji i da u pedesetim ne bi “poludjeli” te je dodala da je na početku svoje veze sa sadašnjim mužem željela da sazna tačno šta je sve preživio prije nje:

” Sve sam ga detaljno ispitala, pa kad sam shvatila da je imao “milion” žena, da je izlazio, putovao i radio sve što mlad čovjek treba da radi, onda sam rekla – super. Ne da mi nije smetalo što je u njegovom životu bilo toliko žena, već mi je bilo drago, jer sam znala da će umeti više da me cijeni. Smatrala sam da je naučio šta hoće i šta neće, kao i ja’‘

”Ispričala sam mu i cijeli moj istorijat, samo što moja prošlost nije bila burna kao njegova. Ali, imala sam mnogo mogućnosti da na osnovu kako svog, tako i iskustva svojih drugarica, zaključim šta želim. Sa trideset si zreo čovjek, ali prije toga sigurno nisi. Ne kažem da ne možeš naći partnera za cijeli život, ali to je čista igra na sreću. Svakog dana zahvaljujem Bogu što sam sačekala i što ništa nisam radila na brzinu” – rekla je Nataša.