Muž joj je stalno bio u kafani i ona to više nije mogla da izdrži: Zato mu je napravila nešto u dvorištu njihove kuće i sada mu kafana više ne pada na pamet (VIDEO)

0

Kažu da je brak jedan veliki kompromis i najveća greška supružnika u braku je ta ako pokušaju da mijenjaju svoje partnere. Jer kako kažu mudriji udali ste se ili ste oženili osobu za koju ste znali koje mane i vrline ima, i ne treba nikako, nakon izgovorenog Da ni pomisliti da sada treba nešto previše mijenjati na svojim partnerima ili zahtijevati od njih da to oni sami učine

Međutim, ova žena, koja se zove Džejn Taper i koja ima 48 godina više nije mogla da podnese da  njen muž Pol svakoga dana ide u pab i da tamo ostaje po nekoliko sati, pa je odlučila da napravi nešto veoma neobično. Tako je ona napravila pab u svome dvorištu da bi na taj način držala svoga muža u blizini.Za gradnju kafane u stilu kolibe, koju je nazvala Doghouse Inn, trebalo joj je pet mjeseci i sada je omiljeno mjesto Polu i njegovim prijateljima. Džejn je inače po zanimanju medicinska sestra, a kada su se mediji zainteresirali za ovaj njen slučaj ona im je rekla:

”Moj suprug Pol, inženjer, oduvijek je volio da ide u lokalni pab i nikad nisam mogla da ga zadržim kod kuće. I razmišljam – zašto ne bih napravila svoj vlastiti pab, čija bih bila gazdarica, i onda bih bez problema mogla da kažem: moj suprug je u kafani! Ionako bismo morali da renoviramo dvorište , što je skupo – preko 15.000 funti – i činilo mi se kao savršena prilika da uradim ono što sam oduvijek željela.”

I njihova djeca Tom, Loren i Džek su također oduševljeni pabom u dvorištu, jer tako mogu da se druže sa svojim prijateljima, a da ne troše mnogo novca