Muž jednu od najljepših srpskih glumica prevario SA OVOM PJEVALJKOM- Niko nije mogao da vjeruje- SVI SU MISLILI DA JE POLUDIO (FOTO)

0

Na ovim našim prostorima se redovno rađa veliki broj talentovanih ljudi, koji su pored toga i veoma pametni, atraktivni, ali je i mnogo njih koji nemaju priliku da pokažu sve što znaju na pozitivan način. U vrijeme bivše Jugoslavije, na primjer, umjetnost se veoma cijenila i ulagalo se u nju, tako da su mnogi umjetnici iz toga perioda ostavili veliki trag, bilo da se radi o pjevačima, glumcima, slikarima, muzičarima.

Tako je i glumica Snežana Savić napravila mnogo kao poznata glumica, ali ono po čemu je zaista bila i ostala posebna, je njena ljepota, zbog koje su je smatrali za jednu od najljepših žena u Jugoslaviji. Svi su smatrali njenog tadašnjeg muža da je bio najveću srećković na planeti, kada je uspio da oženi ovakvu ljepoticu za kojom su žudjeli mnogi muškarci.

Kao dosta puta, ljudi inače znaju da ne cijene ono što imaju, jer je Dragoslav učinio najgoru stvar i Snežanu je prevario sa pjevačicom Jasminom Medenicom. Svi su tada smatrali da je on poludio, jer Snežanu zamijeniti pjevaljkom je za mnoge bio čin ludila. Ipak ni ta njegova veza sa Jasminom nije potrajala, a ona je kasnije pokušala da vrati neku popularnost sa učešćem u rijalitiju Farma