Mutanti u Černobilu? Otišla u opasnu teritoriju a tamo nije pronašla nešto neopisivno (Video)…

0
17

Kada je reaktor eksplodirao onda se i vrijeme zaustavilo a tada nisu samo sati prestajali kucati nego i mnogo toga. Već decenijama od kako se to desilo, dvije hiljade kvadrata je napušteno i tamo niko ne živi.

Tako je ova djevojka odlučila da ispita razne mitove oko černobila a u zadnjim godinama je i postala poznata. Ona je počela objavljivati nekoliko opasnih snimaka iz Černobila gdje je zona radijacije.

Ona ne zna za strah jer tamo stalno boravi a već prije sedam godina je pričala kako su joj doktori ubrizgali radioaktivni tenecijum. Ona za sebe govori kako je radioaktivna žena i da joj je jako zabavno.

U jednoj prilici je govorila kako je snimila ogromne somove u jednom bazenu sa rashladnim materijalnom od černobilske nuklearke. Govorila je kako su oni ogromni a čak po dva metra i da smireno plivaju te je za njih rekla da nisu mutanti. Pogledajte video:

Govori kako su narasli te veličine zato što ih niko nije lovio. U jednom videu koji traje negdje oko deset minuta, ona je pokazala kako da jede jabuke iz Černobila. Pogledajte taj snimak:

 

Usporedila je radioaktivnost jabuka sa nekoliko drugih namirnica a isto tako od nekih stvari koji su rasli na stablu jabuke. Govori kako su Jabuke sigurnije od pečurki iz šume u Njemačkoj.

Ona govori kako treba sve optužbe odbaciti zona je toliko velika da je to negdje oko par hiljada kilometara. Reaktor je eksplodirao u aprilu 1986. godine a tada se i širila radijacija.

Švedska je osjetila veliki porast radijacije a isto se desilo i nekim okružnim zemljama.Još uvjek Ukrajinci, Rusi i Bjelorusi žive tamo gdje je povišena radijacija a djevojka je probala razbiti razne legende koje su se vrtile.

Pogledajte video: