Muškarac video da niko ne obilazi grob i donosio CVEĆE: Kad je saznao kome pripada, SLEDIO SE! – Život mu se promenio u sekundi

0

Ispovijest koju vam danas donosimo objavljena je prije tri godine i izazvala je pravu lavinu recenzija. U njemu je muškarac napisao da je često odlazio na očev grob i primijetio da je muškarac pored njega zapušten i da ga nitko nikada nije posjetio jer nema cvijeća ni svijeća.

 

Na nadgrobnoj ploči piše da je umro na Božić u 37. godini i da mu je bilo jako žao, pa je počeo ostavljati cvijeće na tom grobu, iako ga nikada nije vidio i nije znao tko je to. Počeo je o njemu razmišljati kao o svom prijatelju, pa je odlučio saznati više o njemu. Na internetu je tražio svoje ime i bio je nesretan kada je saznao da je on ubojica.

 

Sramio se i pred žrtvama i obitelji koji su izgubili najmilije od strane čovjeka, pa je potražio njihova imena i gdje su pokopani te ih posjetio u znak isprike. Na groblju ga je jedna žena upitala šta mu je pokojni, a on je pokušao sve da joj objasni a ona je zaključila da je to pomalo čudno ali i simpatično. Nakon toga je on pozvao na piće i ona  je pristala a dvije godine kasnije su se i vjenčali.