Muškarac koji ostavlja svaku ženu bez daha: Ukoliko imate ove 4 osobine, svaka žena će pasti pred vama

0
6

Kada ste pročitali naslov, onda ste se sigurno zapitali koje su to osobine, a odmah ćemo vam reći da to nije ni savršeno tijel, a niti moć, pa čak ni status zbog toga što je ženama bitno sasvim nešto drugo. Ukoliko vaš muškarac ima ove osobine, onda će sigurno ostaviti svaku ženu bez daha.

Prva osobina je spretnost- samo jedna mala obična pomoć u kuhinji kao što je to otvaranje flaše vina je zaista zavodljivo. Svaki put kada svojoj partnerki pokažete da ste zainteresovani pa čak i pomaganjem oko male sitnice, onda će se ona sjetiti koliko ste vi dobri u krevetu sa rukama.

Druga osobina je interesantan miris- dobro bi bilo kada biste preskočili parfem i posegli za nečim drugačijim kao što je to puder za bebe. Stručnjaci zapravo govore da takav miris privlači žene. U takvoj pozadini se krije nešto jednostavno kao to što žene vole čistoću, dok miris toga puder odiše za njome, a naravno da je tuširanje obavezno prije puderisanja.

Treća osobina je “Nemarno oblačenje”- ukoliko vi niste zakopčani do grla sa svakom malom sitnicom na sebi koja je ispeglana, onda zračite sa samopouzdanjem i stavom da vas nije briga što će žene smatrati neodoljivom sitnicom. Kosu ne trebate previše zalizivati i trebate je pustiti malo da pada, te vikendom trebate preskočiti brijanje.

Najbitnija stvar su “Maniri prije svega”- uvijek trebate zapamtiti da budete džentlmen. Potrudite se da rezervišete mjesto gdje ćete večerati i otvarajte joj svaka vrata, te stavite ruku na sredinu njenih leđa kada prolazite kroz gužvu zajedno jer ćete tada bukvalno reći da je cijenite.