Muškarac iz Zrenjanina postao rekoredr u svijetu po bizarnoj stvari: Oženio sam se u podne, a razveo nekoliko sati kasnije- Ovo je moja priča

0

Neki brakovi su od samoga početka jednostavno osuđeni na propast a neki ljudi bolje da se nikada nisu ženili ili udavali, jer priče koje oni nose iz svojih brakova mogu da budu na nauk svima, ali u svakom slučaju i pokazuju da treba biti jako oprezan pri odabiru osobe sa kojom želite da provedete ostatak života, a takva je i ova ispovijest muškarca iz Zrenjanina koji je imao možda i najkraći brak u istoriji brakova:

”Upoznao sam Sanelu kad sam imao 30 godina, a ona 25. Završio sam bogosloviju trebao sam da postanem pop. Kako i sam život nalaže bilo je vrijeme i da se oženim. Možda smo se poznavali sve ukupno oko godinu dana. Ona je bila prava mala zavodnica i koketa i flertovala je sa svima. Meni je to na neki način i prijalo. Pomislio sam da će se sve promijeniti kada bude osjetila taj porodični duh. I tako, došao je i taj dan. Organizovali smo svadbu baš onako kako i dolikuje. Pozvali smo čitavu porodicu i prijatelje.”

Ali, kako kaže ovaj muškarac, već   prije same svadbe neke stvari su ukazivale da bi njihov brak mogao biti katastrofa:

”Međutim prije same svadbe izbio je mali incident nakon što je ona rekla da im u stvari i ne treba svadba. Ne znam samo odakle to da joj padne na pamet. Ona je od samog početka bila za svadbu i toliko je to željela, možda čak i više nego ja. Već je i beba bila na putu, a svadba je uveliko krenula. Tačno u podne izgovorili smo sudbonosno “Da” , zatim smo imali predivno vjenčanje u crkvi. Hvala Bogu vrijeme nas je poslužilo i sve je teklo u najboljem redu. Međutim shvatio sam da nije sve kako treba. Kako se narod veselio sve više, na red je došla i torta.”

A tada je ovaj muškarac doživio nešto što će ga teško natjerati da više ikada razmišlja o braku:

”Tražio sam je po sali da prerežemo tortu, međutim nisam je mogao naći. Obišao sam i wc-u i kuhinju, čak sam izašao i vani da je traži, jer sam pomislio da krišom puši, iako joj ja branim radi trudnoće. Kad na parkingu vidim jedno auto, a u autu se pomjera nešto bijelo. Priđem bliže da vidim, kad ono moja žena se ljubi sa svojim prijateljem, za kojeg mi je rekla da joj je prijatelj iz djetinjstva i da ga trebamo pozvati. Ja sam se skamenio. Kada me je ugledala počela je da plače, i nije izustila niti jednu riječ. Tog istog dana zatražio sam razvod braka. Danas naša mala kćerkica ima 7 godina i majka joj puni glavu lažima kako sam ja ovakav i onakav, a oboje znamo koja je prava istina.”