Multimilioner očajnički traži ženu svoga života i to preko oglasa: Obajvio tačan spisak zahtjeva, šta očekuje od svoje buduće mlade- Žene ne mogu da vjeruju da ima i ovakvih muškaraca (VIDEO/FOTO)

0
1543

Muškarac koji se zove Endi Skot i koji ima 41 godinu živi i radi u gradu Pilmutu u Engleskoj i sam za sebe kaže da je svoj prvi milion zaradio sa 26 godina starosti, te da je od tada samo nastavio da uvećava svoje bogatstvo.. Iako je zbog recesije i ekonomske krize na početku svojih tridesetih proglasio bankrot, ipak je uspio da se povrati, i ponovo je stvorio svoju imperiju, a sada je konačno, kako je i sam priznao, spreman za jednu ozbiljnu vezu sa određenom ženom

 

Tako je on napisao i objavio oglas da je u potrazi za idealnom djevojkom koja će biti uz njega i na njegovim putovanjima, kao i na odmorima koje najviše voli da provodi na Mediteranu ljeti, te na Alpama gdje ima vikendicu, zimi. Otkrio je kako je spreman da zasnuje porodicu, ali da za njega nije niti malo lako da nađe idealnu ženu za sebe, a priznao je i da mu je njegov terapeut preporučio da se malo više posveti traženju žene za sebe, a da se malo manje brine oko posla, jer mu je potrebno da ima vezu koja će trajati malo duže od samo jedne noći. Otkrio je i svoje kriterije u oglasu, a oni su sljedeći:

Prije svega, ta žena mora biti jedinstvena u svemu, pametna, nasmijana, da ima lijep smisao za humor i da nije osoba koja se voli svađati. Zatim mora biti visoka između 185 i 198 centimetara i da joj je težina između 52 do 71 kilograma, a svakako ne smije biti stidljiva, ali ni smotana i umišljena. Nakon toga uslov je da nije iz bogate porodice, ali i da nije iz totalno siromašne porodice, te želi ženu koja zna sa svojim rukama stvarati neke stvari. Dodao je i da ne želi ženu koja visi na društvenim mrežama, ali da želi onu koja zna da se brine o njihovom domu, te da zna i peglati i prati i čistiti, mada će imati i kućnu pomoćnicu.