Multimilioner očajnički traži ženu, a objavio je i tačan spisak: Njegova partnerica OBAVEZNO mora da zadovoljava ovih 10 uslova, a evo šta nudi: Žene zgranute!

0

Andy Scoot (41) iz Plymouth-a u Engleskoj prvi je milion dobio kada mu je bilo 26 godina, nakon čega je samo povećao svoje bogatstvo.
Iako je umalo bankrotirao sa 30 godina zbog svjetske ekonomske krize, vrlo brzo se uspio uzdići poput feniksa iz pepela i obnoviti svoje carstvo. Sada je spreman za ozbiljnu vezu. Postavio je oglas u kojem traži svoju idealnu sliku djevojke koju želi pored sebe i sa kojom će moći provesti ljeta krstareći Sredozemljem i koja će zimi otići s njim u svoju vilu u Alpama. I naravno, na svakakve zabave i večere.

Evo 10 njegovih uslova koje mora ispuniti svaka žena koja se odazove na oglas:

Želim ženu koja je u svakom pogledu jedinstvena. Mora da je pametna, uvijek nasmijana, nikad mračna ili neraspoložena, ne smije plakati i mora razumjeti moj humor, kakav god on bio.

Želim ženu koja je visoka između 185 i 198 centimetara, a teška između 52 i 71 kilogram, da se ona ne stidi, da nije umišljena i da nema psihotični izgled.

Želim ženu koja ne dolazi ni iz bogatije porodice od moje, ni iz nekog teško siromašnog stanja. Želim onu ​​koja je sposobna napraviti nešto vlastitim rukama

Ne želim ženu koja će biti ovisna o društvenim medijima i koja ne zna kako da čisti, pere, kuha i pegla. Svaka žena mora znati kako to radi.

Želim ženu koja će mi roditi sinove i koja će ih odgajati da jednog dana baštine moj posao jednog dana.

Želim ženu koja će redovno odlaziti na svako slavlje, zabavu kad sam negdje pozvan i uvijek mora biti dobrog raspoloženja i i da je uvijek sređena.

Želim ženu koja voli iste stvari kao i ja. Od hrane, sporta, muzike do odjeće.

Želim da se moja buduća supruga savršeno slaže sa roditeljima i da ih sluša jednako koliko i ona mene mora slušati. Isto vrijedi i za moju rodbinu i djecu koju će ona roditi.

Želim ženu koja me neće voljeti zbog svog novca i koja mora pristati na potpisivanje ugovora u kojem se navodi da nema pravo da koristi moj novac, čak ni nakon moje smrti.

Želim ženu koja nije imala prethodnih veza, a kamoli braka.

Ne želim probleme s nekim ljubomornim bivšim. Udovice također ne dolaze u obzir jer svi znamo da su udovice zapravo obične ubojice muževa. Ne želim se bojati za svoj život.