Muke zabrinutog oca, KAKO DA JE SAČUVA- Kćerka Ivana Ivanovića izrasla u PRELIJEPU DJEVOJKU- Njene nove fotografije mnoge OSTAVILE BEZ DAHA (FOTO)

0

Poznati TV voditelj iz Srbije Ivan Ivanović je već dugi niz godina jedan od najpopularnijih voditelja u regiji, te je samim time i njegov privatni život veoma zanimljiv za javnost. Poznato je da je bio u braku sa Zoricom Trivić, a u nekoliko navrata je u medijima znao reći da smatra da se svaki čovjek u životu, može samo jednom istinski zaljubiti. Tako je, navodno, bilo i kod Ivana kada se zaljubio u Zoricu, a u njihovom braku se rodila i njihova kćerka Staša koja je nedavno proslavila i svoj 18 rođendan. Mediji ističu kako je Staša izrasla u veoma lijepu djevojku, da je veoma atraktivna i da privlači pažnju mnogih

Staša je poznata po svom ekstravagantnom i jedinstvenom stilu oblačenja i voli da eksperimentiše kada je riječ i odjevnim kombinacijama ali i izgledu generalno.

Sada je pokušala i da napravi neke eksperimente sa svojom frizurom, te je odlučila da svoju kosu skrati i da je napravi u stilu bob frizure. Ovakva frizura je njenom licu dala veću ozbiljnost, a nakon toga je došla odluka i da napravi jednu tetovažu na svome tijelu

Staša je inače veoma aktivna na društvenim mrežama, a sa svojim posljednje objavljenim fotografijama je izazvala mnoge komentare. Na njima Staša ima minimalno šminke na svom licu, a nova frizura joj je dodatno naglasila ljepotu lica. Mnogi su u komentarima naveli kako je Staša od oca naslijedila ljubav prema sceni, a pošto su se njeni roditelji razveli, Staša je ostala da živi sa majkom. Poznati voditelj je izjavio da potpuno podržava svoju mezimicu u njenoj slobodi izražavanja, te da su njih dvoje najbolji prijatelji.