Morala sahraniti svoje novorođenče, a 40 godina kasnije otkopala grob: Kad je vidjela šta je unutra, FRAS je strefio! (FOTO)

0

Vjerovatno gotovo svaka žena koja rodi dijete osjeća ogromnu ljubav prema tom svom djetetu da ga baš, može se reći sa životinjskim instinktom, čuva i bori se kako to malenom biću niko ne naudi.

Nažalost, postoje isto tako majke koje su svoju bebu vidjele samo na rođenju, a kasnije im bude rečeno da dijete nije više život. Mada stvarno bude takvih slučajeva, na ovim se prostorima također pamti i ogroman broj slučajeva gdje djeca jednostavno budu oteta, a roditeljima bude saopšteno da je beba preminula.

Mnogi roditelji, naročito majek, uvijek imaju tu neku specijalnu vezu sa svojim djetetom i mogu često da osjete kada nešto nije u redu ili u slučaju da je njihovo dijete ipak negdje drugo, živo i zdravo, a postojale su i situacije gdje su pojedini roditelje poslije jako puno godina uspjeli ipak nekako pronaći to svoje dijete.

Na žalost, biznis prodaje beba je ipak veoma unosan, a naročito na ovim našim prostorima je doživio pravi procvat, ali isto tako i diljem svijeta, posebno u onim siromašnijim državama.

Tako je jedna majka po imenu Lidija riješila da potvrdi sve svoje sumnje koje su je čak 4 decenije mučile. Naime, ona se nikada nije mogla pomiriti sa činjenicom da je beba koju je prije 40 godina rodila mrtva. Ona je zato sada skupila hrabrost i konačno riješila da zatraži otkopavanje groba gdje je njena beba navodno bila sahranjena, a kada je grob bio otvoren, lijes je bio prazan, što je prosto šokiralo sve prisutne.

Lidija je shvatila da je njeno dijete ipak živa i sada želi uraditi sve što je u njenoj moći da ga pronađe.