MONSTRUM S DIPLOMOM! Zver iz Novog Sada je pravnik i član Advokatske komore! Iživljavao se nad BIVŠIM KOLEGOM! – Kreacije Portal
Najnovije Novo

MONSTRUM S DIPLOMOM! Zver iz Novog Sada je pravnik i član Advokatske komore! Iživljavao se nad BIVŠIM KOLEGOM!

Ivan Kontić (30) koji se sumnjiči za premlaćivanje mladića u kladionici, završio je pravni fakultet i od januara radi kao pravnik u advokatskoj kancelariji. Za Ivanom Kontićem koji je prema sumnjama 24. augusta u Novom Sadu zvjerski pretukao M.M. i namjerno mu polomio obje ruke dok je bio u nesvjesi, juče je raspisana međunarodna potjernica, jer se sumnja kako je pobjegao u Crnu Goru. Kako je saopšteno iz Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu, pokrenuta je istraga protiv odbjeglog Ivana Kontića radi sumnje da je zvjerskim prebijanjem pokušao da ubije mladića u Jevrejskoj ulici, a u nedjelju su uhapšena i dvojica pomagača.

“O.L. i L.V. biće privedeni na saslušanje kod tužioca. Jednom se na teret stavlja učestvovanje u tuči, a drugom pomoć učiniocu nakon izvršenog krivičnog djela.” bili su specifični u tužilaštvu. Podsjete radi, javnost se uznemirila nakon što se pojavio snimak na kojem jedan od mladića zvjerski premlaćuje drugog, i to naočigled nekoliko prisutnih osoba. Napadnuti je u jednom trenutku pao, te mu je napadač sjeo na stomak a zatim ga pesnicama udarao u glavu dok se nije onesvjestio. Ostatak teksta možete pročitati ovdje.

Oglasi – Advertisement