Moja mama je u vezi sa mojim drugom iz škole: Prvo sam bila ljuta zbog toga, ali kada mi je objasnila neke stvari, shvatila sam da sve to nije ni tako loše (FOTO)

0

Ova ispovijest mlade djevojke koja još ide u školu na najbolji način pokazuje u šta se većina veza i brakova u današnje vrijeme pretvorilo i kako je ljudima sve više dosadno u njihovim vezama, te su zbog toga spremni na neke radikalne postupke i afere, koje na kraju svi osuđuju, ali ljudi se okreću tim stvarima sve više, jer nisu zadovoljni sa svojim životima. djevojka je svoju ispovijest objavila na društvenim mrežama, a mnogi su ostali u čudu da se usudila da na ovakav način ocrni svoju rođenu majku:

“Moja mama vara tatu sa mojim školskim drugom. Mi smo treći razred srednje škole i moja mama ga je upoznala preko mene. U početku mi je sve to smetalo, bila sam ljuta na nju prvo jer vara tatu, a onda sa momkom koji je moje godište, koji je moj drug, moja. simpatija, ali ubrzo se sve promijenilo. Nisam nikada sanjala da ću prihvatiti maminog mlađeg momka, i to toliko mlađeg da je mojih godina, a pored svega toga vara mog divnog tatu. Međutim, postojao je dobar razlog da to sve prihvatim.”

Dalje je ono što je počelo kao pokušaj crnjenja majke se pretvorilo u ispovijesti u nešto sasvim drugo, mada sa moralne strane, razlog zašto je to ova mlada djevojka sve prihvatila je sve samo ne dobar i ljudski:

”Dakle, prihvatila sam tu vezu iz samo jednog razloga. Moja mama je mene uključila u sve to i nećete mi vjerovati koliko novca zaradi od tog momka čiji otac je jako bogat, a samim tim i moj džeparac je drastično porastao, tako da dobijam stvari o kojim nisam mogla ni da sanjam. Mama mjesečno zaradi vrtoglavu cifru, toliko veliku da ne smijem ni da napišem koliku.”

Na kraju je njen zaključak, po lošem ostavio sve u čudu, i sve više smo svjesni da kao društvo moralno tonemo svaki novi dan:

”Inače sam u školi odlična učenica, ali sve više razmišljam da “bacim” knjigu i krenem sa mamom da uživam u životu. Vjerujem da će mnogi da kažu da to nije OK i da se uopšte neće složiti s tim, ali uživati i za to dobijati novac. Realno nema bolje kombinacije. Lijepa sam, zgodna, pametna, mislim da bih mogla imati lijep život, ostvariti se do nekih 30-ak godina i onda zasnovati porodicu i naravno ovako kao moja mama naći nekog momčića sa strane od kojeg ću imati novac, kud ćeš ljepši i bolji život.”