Moja kćerka je u razmaku od 4 godine rodila tri kćerke, ali to nije zadovoljilo njenu svekrvu i muža: Napravili su joj pakao od života, pa je zatrudnila još jednom, mada nije smjela, a tada se desilo nešto najstrašnije (FOTO) – Kreacije Portal
Najnovije Zanimljivosti

Moja kćerka je u razmaku od 4 godine rodila tri kćerke, ali to nije zadovoljilo njenu svekrvu i muža: Napravili su joj pakao od života, pa je zatrudnila još jednom, mada nije smjela, a tada se desilo nešto najstrašnije (FOTO)

Srbija, ali i cijeli Balkan je još uvijek dio svijeta gdje je , kada su djeca u pitanju, još uvijek nekako važno da se ima muško dijete u porodici, i mnoge porodice daju tome veliku važnost, jer muško dijete treba da nastavi lozu porodice, a u nekim dijelovima Balkana se na rođenje muškog djeteta gleda kao na najveći Božji dar, dok se rođenje ženskog djeteta tretira kao neki vid kazne za porodicu. Tako nešto govori i ova ispovijest majke čija je kćerka na kraju i stradala zbog takvih običaja i razmišljanja:

“Moja kćerka je u razmaku od 4 godine rodila 3 djevojčice. Sve tri visoko rizične trudnoće, svaki put jedva preživjela porod, ali njen muž i njena svekrva su insistirali da rodi muško, da rodi nasljednika. Iako su joj ginekolozi strogo zabranjivali da više ostaje trudna, ona je ipak samo 4 mjeseca nakon zadnjeg poroda ponovo ostala trudna.”

Ova nesretna majka dalje u svojoj ispovijesti opisuje šta je sve njena nesretna kći morala da preživljava da bi usrećila porodicu u koju se udala:

”Uradila je to kako bi sačuvala brak. Bilo je ili- ili . Od trećeg mjeseca trudnoće je bila “prikovana” za krevet, strogo mirovala. Uz velike muke izdržala je samo do sedmog mjeseca trudnoće, a onda je 4 dana kasnije hitno prebačena u bolnicu. Porodili su je carskim rezom, a doktori su se 7 sati borili za njen život nakon čega su nam javili da je moja kćerka na žalost izgubila bitku za život, nije izdržala, njeno tijelo nije imalo snage da se izbori, da preživi. Danas je godina dana od te tragedije koja mi je prosto zaustavila život, sve je stalo te noći, da, zaboravila sam napisati, i četvrta beba je djevojčica.”

 

Oglasi – Advertisement