“MOJA KARIJERA JE GOTOVA”- JELENA KARLEUŠA ZA VEČEROM SAOPŠTILA NAJGORE VIJESTI SUPRUGU DUŠKU: Nazvao je Saša Popović I REKAO JOJ OVO (FOTO)

0

Poznata pjevačica Jelena Karleuša ili ”diva” kako ona veoma često voli da naziva samu sebe je po dobrom starom običaju opet zadnjih dana u centru skandala koji trese Zvezde Granda, jer je bila inicijator izbacivanja takmičarke Vanje Knežević iz daljnjeg takmičenja, te je rekla da će protiv Vanje da podnese i krivičnu prijavu jer je šerala poruke svojih fanova u kojima se prijeti Jeleni, te se ona zbog toga više ne osjeća sigurno.

Sada je opet došla u centar pažnje zbog svoje najnovije ispovijesti koju je rekla pred kamerama: “Zazvonio mi je telefon tako jedan dan, a ja sam sjedila u Istanbulu sa Duškom, sjedili smo kod našeg druga Krasića, sa njegovom ženom, ja sam im ovako rekla tada: ‘Ljudi, sa mojom karijerom je gotovo’, oni su pitali zbog čega je to tako. ‘Ja sam zabranjena apsolutno svuda, na svim televizijama, u svim medijima, ja nemam sem Instagrama gdje da se pojavljujem’, sve mi je zabranjeno.”

Tu je Jelena još i dodala kako je pomišljala da jednom zauvijek ostavi mikrofon te da se posveti svojoj porodici, a onda se desilo ovo: ‘‘Tog trenutka kad sam to sve izgovorila, zazvonio mi je telefon, pisalo je Saša Popović, ja sam uzela telefon i okrenula ga njima i rekla: ‘Ljudi, vidite ovo’. Duško mi je rekao: ‘Javi se, brzo, brzo’, nisam htjela odmah, javio se Duško tada, ja sam rekla ‘da’. Bio je Sale, pitao me kada se vraćam u Beograd, rekla sam mu za dva dana iako sam se vratila odmah sutradan. Došla sam kod njega kući, bila je tu i Suzana, Saša je postavio čuveno pitanje: ‘Jesi li si za?’, ja sam bez razmišljanja rekla ‘da’, sve ostalo je historija”