Moj rođeni tata je ginekolog i pregleda me od moje 14. godine: Sada sam saznala i strašni razlog zašto mi nikada nije dao da idem kod nekog drugoga ginekologa (FOTO)

0
5222

Svi smo mi svjesni više ili manje da su roditelji , barem pojedini, spremni na sve da bi zaštitili svoju djecu, a neki idu u toliki krajnost da rade i neke bizarne i radikalne stvari, samo da bi bili sigurni u sigurnost svoje djece, mada ne znaju da na takav način svojoj djeci prouzrokuju i neke traume, pa ih čak i tjeraju od sebe. Tako nešto govori i ova ispovijest mlade djevojke koja je za kratko vrijeme postala viralna na društvenim mrežama, te je izazvala mnoge komentare i reakcije, a sve vam prenosimo u cijelosti:

“Moj rođeni otac je ginekolog od moje 14 godine me redovno pregledava svaka 3 mjeseca, želi da budem zdrava, međutim. Kako sam odrasla sumnjala sam u razlog svog oca zašto me tako redovito pregledavao i da je moje zdravlje samo izgovor i opravdanje za nešto sasvim drugo. Prošle godine kada sam toga dana navršila 18 godina, moje su se sumnje definitivno obistinile. Nakon što me pregledao, šapnuo je tada, misleći da ga ne mogu čuti, jer sam zbog srama uvijek imala slušalice u ušima te sam muzikom pokušavala da skrenem svoje misli, jer morate priznati, nije sve isto što vas tata pregleda tamo ”dole”, totalno neugodna situacija. Rekao je sasvim tiho “uh, hvala bogu, još uvijek je nevina”.

Djevojka je dodala da je bila frapirana sa onim što je njen otac izgovorio, a onda je u ispovijesti nastavila:

”Sve mi je jasno, kontrolira me na taj način, kontrolira moj intimni život. Ovih dana sam proslavila 19. rođendan i još uvijek sam nevina, na žalost. Kao da gubim potrebu za imanjem muško-ženskih odnosa, i iskreno, bojim se toga, a još uvijek nemam snage ni hrabrosti da odem drugom ginekologu, jer finansijski još uvijek zavisim od oca”.