Moj najsretniji dan mi se pretvorio u najružnije iskustvo ikada: Ne mogu da vjerujem da mi je moj muž to mogao uraditi- Pa ja to ne bi napravila ni svome najgorem neprijatelju

0

Vjenčanje je u životima svih parova, pored rođenja djece, svakako najvažniji i najsretniji dan u njihovim životima, i skoro svaki par želi da njihovo vjenčanje prođe u najboljem mogućem redu, bez nekih trzavica i problema, mada je to dosta teško kontrolirati, a često se i dese neke nepredviđene situacije. Ali ima i ljudi koji jednostavno nisu za brak i to pokažu već na sami dan vjenčanja, a u to se uvjerila i ova mlada koja je na dan vjenčanja saznala nešto novo o svome mužu, što joj se nije niti malo dopalo:

”Na dan kad sam se trebala udati, trebao je biti najbolji da n u mom životu. Međutim nije baš tako bilo. Sigurno ću ga upamtiti po jednom lošem doživljaju. Svadba je bila ogromna, skoro 300 zvanica i nekako od pola svadbe sam primjetila da se od tada, moj muž sve manje interesuje za mene. Ubrzo sam shvatila i zbog čega je to tako. Uhvatila sam ga kako se gleda sa jednom starijom gospođom koje je sjedila sa svojim mužem, preko puta našeg stola. Ne mogu vam opisati koliko sam se ružno osjećala tada.”

Nakon prvih loših misli i loših osjećaja, otišla je da se presvuče jer joj je vjenčanica sve više smetala, a nije ni slutila da tek po povratku na vjenčanje za nju slijede neugodni momenti:

”Otišla sam u sobu da se presvučem jer velika vjenčanica nije bila baš najudobnija za provesti 4-5 sati u njoj. Međutim kada sam se vratila, mog muža nije bila za stolom. Onda sam pogledala sam prema stolu gdje je sjedila ona starija gospođa, ali ni nje nije bilo. Kada sam shvatila da nema ni njega ni nje, mogla sam pasti u nesvjest, od muke mi se povraćalo. Počela sam da tražim muža, ali on kao da je u zemlju propao. Zatim sam izašla napolje no međutim ni tamo ga nisam vidjela. Vratila sam se u salu i ugledala ga kako ispija piće za našim stolom. Onda sam pogledala prema stolu gdje je sjedila dotična gospođa i vidjela sam da je bila puno razigranija i veselija nego prije.”

Ova mlada je bila više nego očajna, i što bi se reklo, proradila je ona njena ženska intuicija koja joj nije dala mira i koja joj je i upropastila vjenčanje, zajedno sa njenim mužem:

”Nemam nikakav dokaz ali sam 100 % ubijeđena da se su se ona i moj muž sastali na brzinu i to me toliko puno izluđuje. Znam da smo samo 4 mjeseca u braku, ali vjerujte da sve više razmišljam o tome da se razvedem od njega. Ne znam kako da nastavim svoj život sa takvim razmišljam. To je ipak previše za mene, mislim da ću pući.”