Moj muž je čak 28 godina mlađi od mene, a ja sam mu bila i profesorica u školi: Sve je bilo u redu među nama dvoma dok se nisu javili njegovi roditelji, a i beba je na putu (FOTO) – Kreacije Portal
Najnovije Zanimljivosti

Moj muž je čak 28 godina mlađi od mene, a ja sam mu bila i profesorica u školi: Sve je bilo u redu među nama dvoma dok se nisu javili njegovi roditelji, a i beba je na putu (FOTO)

Ova ispovijest kada se pojavila na društvenim mrežama je imala zaista mnogo pregleda i čitanja, a svakako da se nakon toga pokrenula i polemika na tu temu, a radi se o ljubavi između dvoje ljudi a između kojih je veća razlika u godinama i na koji način okolina i porodice regiju na jednu takvu vezu i sa kakvim se sve problemima takvi parovi susreću

”Moj suprug je 28 godina mlađi od mene. Imam 49, a on 21 godinu. Bila sam mu profesor u srednjoj školi, pa čak i tada je bilo energije između nas, ali bježali smo od istine iz straha da se šta ne zakomplicira ili nešto slično tome. Međutim, na maturi smo se prepustili strastima i proveli cijelu noć zajedno, bilo je božanstveno. Iskreno sam mislila da će to biti za jednu noć, jer mnogi učenici “padaju” na profesore, međutim, sutra smo se opet vidjeli, , pa opet dan nakon toga i tako dan za danom, i shvatili smo da smo rođeni jedno za drugo iako je razlika između nas čak 28 godina.”

Dalje u svojoj ispovijesti ova profesorica otkriva i ove stvari vezane za njenu vezu:

”Ubrzo sam se razvela od svog tadašnjeg muža i počeli smo živjeti zajedno i prije godinu dana našu vezu okrunili smo brakom. Međutim, moja sreća nije potpuna jer imam jedan problem zbog kojeg sam često plakala kako smo u braku. Naime, njegovi roditelji nisu me prihvatili kao snahu, ili bolje rečeno, nakon što su saznali za nas, doslovno su ga se odrekli. Morao je birati između mene i svojih roditelja, izabrao je mene, što me puno impresioniralo, ali s druge strane, znam koliko je to teško uraditi tako nešto”

Međutim, jedna promjena u njihovim životima joj je probudila nadu da će se odnos između roditelja njenoga muža i njih dvoje možda i popraviti:

”Nadam se da će se dijete koje je na putu od kad sam trudna 3 mjeseca pomiriti i smiriti svačije strasti i da ćemo, ako ništa drugo, barem jednom sedmično ručati kao prava porodica Mislim da kad bi mi svekrva dala šansu da bi se sjajno družili, jer smo ona i ja isto godište i vjerujem da ona itekako može da razumije situaciju o kojoj sam se ja našla”

Oglasi – Advertisement