Proslavljeni modni kritičar David Ćurčić još jednom je neustrašivo razotkrio svoje pronicljivo oko iznevši elokventnu kritiku cenjene Suzane Jovanović. Po mišljenju poznatog modnog dizajnera i pronicljivog kritičara Davida Ćurčića, pedantno promatranje svakog detalja, kako pohvalnog tako i manjkavog, urođena je osobina. Modni kritičar David Ćurčić ponovo nije suzdržavao svoje čvrste stavove, koji je oštre kritike uputio na račun poznate ličnosti Suzane Jovanović, ne ostavljajući kamen na kamenu.

 

Ovaj strogi, ali nepristrasni ocjenjivač ne štedi nikoga od svoje zahvalnosti. U našoj nadolazećoj seriji Modni žiri, koja je od sada redovno prikazivanje, on preuzima ocjenu uglednih ličnosti poput Suzane Jovanović, Ruže Rupić, Nučije, Pljugice… Otkrijte duboka razmišljanja koja dijeli David dok je kritički procjenjivao različite odabire odjeće.

 

 

U cijenjenom modnom žiriju, David nije pokazao popustljivost čak ni prema najistaknutijim slavnim ličnostima. Udubimo se u njegovu elokventnu ocjenu zanosne Suzane. Suzanu nikada nisam smatrao ženom velike mode, ali ako je njen nedostatak stila zaista stvar ukusa, a ne mode, to je prilično neukusno. Suočimo se sa realnošću da ovo “modno izdanje” mogu povezati samo sa pratiocima koji nevoljno vode tridesetog studenta u obilazak.

 

 

Možete se svađati protiv mene koliko god želite, ali kao supruga istaknutog televizijskog i produkcijskog magnata, ne bi smjela dozvoliti sebi da prisustvuje najvećem projektu svog muža tako obučena, to izgleda jadno. U raznim intervjuima, Suzana često spominje svoje posjete pijaci, a ja mogu shvatiti da je možda pogriješila na svom odredištu. To je moje jedino objašnjenje, i izvinjavam se, jer iako žena izgleda ljupko, ali ovaj incident me šokira.

Preporučujemo