Modni kreator BRUTALNO IZVREĐAO Cecu Ražnatović i Anastasiju?! NEĆETE VEROVATI ŠTA IM JE REKAO! UŽAS! – Kreacije Portal
Najnovije Novo

Modni kreator BRUTALNO IZVREĐAO Cecu Ražnatović i Anastasiju?! NEĆETE VEROVATI ŠTA IM JE REKAO! UŽAS!

Nekoliko puta smo bili svjedoci raznih stvari koje su se dešavale na estradi, pa kada god je neka prilika i nastup svaka estrdana zvijezda nastoji da se što bolje obuče i da što bolje izgleda.

Neke stvarno u tome uspiju, dok neke bez obzira koliko se trudile, ne mogu.

 

Stoga, svaka zvijezda, bilo da se radi o domaćoj sceni ili svjetskoj sceni treba da unajmi stilistu koji će da ih oblači i da pazi kako će se pojavljivati u javnosti.

Što se tiče domaće scene, nekima i nije potreban stilista, pa tu imamo Jelenu Karleušu koja sve svoje odjevne kombinacije sama osmišlja i koja bi svakako mogla da bude stilista mnogi zvijezdama, naročito onima iz svijeta jer smo bili svjedoci da su je nemalo puta velike zvijezde kopirale, kao što su Bijonse, Kim Kardašijan i tako dalje.

Međutim, sa druge strane imamo i one koje pored stilista ne znaju da ubodu pravu kombinaciju.
Takva je naprimjer Dragana Mirković koja uprkos tome što ima mnogo novca, nema ukusa.

U današnjem članku pričamo o jednoj pojavi koja je zapalila cijelu javnost, a tiče se toga da je nekadašnji najbolji prijatelj Cece Ražnatović, Saša Vidić se brutalno okomio na nju, i njenu kćerku dok borave u Italiji.

Ono što je javnosti poznato jeste da oni dugo već nisu u odbrim odnosima i da se njihova velika ljubav pretvorila u nešto užasno, a kada god on ima priliku on ne bira riječi koje će uputiti nekadašnjoj svojoj prijateljici.
Naime, ovog puta on je na svom instagram storiju objavio jedan veoma širok spektar pogrdnih stvari koje se tiču Cece i njene kćerke Anastasije dok se nalaze u Rimu.

 

U svom storiju je napisao:

“Šta urade srpske seljačine u Rimu. Pošalju selfi pored DiTrevi fontane koja je odavno deplasirana, no u svakom slučaju je veselo što pevaš Romsku svadbu pored Rima. Čekamo slike sa nastupa”

Povodom ovog, Ceca se još uvijek nije oglasila, niti vjerujemo da će, nego ona zajedno sa svojom kćerkom uživa u ljepotama i čarima divnog Rima, tako što posjećuju elitne restorane i mjenjaju svoje modne dodatke.

Koji je vaš komentar na ovo?

Oglasi – Advertisement