Mnogi tvrde da je sestra pokojne pjevačice Ksenije Pajčin ista ona: Mia Pajčin je prelijepa, zanosna crnka, a svima je otkrila čime želi da se bavi (FOTO) – Kreacije Portal
Najnovije Zanimljivosti

Mnogi tvrde da je sestra pokojne pjevačice Ksenije Pajčin ista ona: Mia Pajčin je prelijepa, zanosna crnka, a svima je otkrila čime želi da se bavi (FOTO)

Mnogi, koji godinama prate estradu, svakako se sjećaju i veoma talentovane i lijepe pjevačice Ksenije Pajčin, koja je bila na vrhuncu svoje karijere kada je tragično izgubila svoj život na način da ju je likvidirao bivši momak na veoma brutalan način. Iza Ksenije je ostalo nekoliko hitova koje i danas veoma rado puštaju na radio stanicama, a tu i tamo, na nekim TV kanalima možemo ponekad i vidjeti neke njene stare spotove.

Malo ko zna da je iza Ksenije ostala i njena sestra po ocu, Mia Pajčin, za koju svi kažu da nevjerojatno liči na svoju sestru za koju se može slobodno reći da je bila mlada zvijezda Srbije. Mia je veoma aktivna na društvenim mrežama, pa samim time veoma često objavljuje i svoje fotografije, a zbog ljepote, sa kojom zaista plijeni, mnogi je upoređuju sa njenom pokojnom sestrom, koja je u svoje vrijeme važila za jednu od najljepših pjevačica na muzičkoj sceni Srbije.

Mia je u nekoliko navrata priznala kako joj je želja da nastavi stopama svoje sestre, barem na neki način, a to je da se oproba u glumačkim vodama, ali je i u svakom svom istupu isticala kako se divi svojoj sestri Kseniji, te je za nju rekla da je bila veoma energična osoba koja je mogla baš sve te da je imala čvrst i jak stav, i da je furala samo svoj fazon.

Opisala je svoju sestru i kao veoma buntovnu osobu koja je bila jedinstvena i koja je plijenila sa svojom ljepotom i dobrotom, te da zna da mnogi govore kako ona liči na svoju sestru, a i da ju je ona mnogo voljela i divila joj se. Samo podsjećanja radi, Ksenija je ubijena 2010. godine u svom stanu na Voždovcu, kada je njen tadašnji partner Filip Kapisoda prvo ispalio nekoliko hitaca u nju, a potom ubio sebe.

Oglasi – Advertisement