Mladoženja nervozno čekao na fotografisanje sa mladom: Ono što mu je kum uradio prije fotografisanja natjeralo mu je suze na oči (VIDEO)

0

Vjenčanja su za mnoge ljude, posebno za parove koji su se odlučili za jedan tako važan korak u svome životu i vezi, možda i najvažniji dan u njihovim životima, pored rođenja djeteta, i zato svi ti parovi, i mlade i mladoženje žele da njihovo vjenčanje bude ono koje se pamti i koje će u sebi imati toliko trenutaka o kojima će se godinama kasnije pričati. Svaka mlada želi da njeno vjenčanje bude najljepše i najromantičnije ikada, dok mladoženje žele to sve isto, ali sa malo manje brige i dosta opuštenije.

Na internetu možemo da nađemo na hiljade video snimaka na kojima su snimljene neke vanredne situacije koje su se desila na nekim vjenčanjima. Mnoge od njih nisu planirane i desile su se spontano, ali neke su napravljene sa planom, a cilj je bio da se napravi neki smiješni video koji će nasmijati sve zvanice, ali i koji će oraspoložiti mladence

Tako je mladi mladoženja Bili Hant veoma nervozno čekao na svoju mladu Seli sa kojom je prije samoga veselja na vjenčanju imao dogovorenu seansu sa fotografisanjem, a onda mu se desilo nešto što će svakako da pamti cijeli svoj život. Njegov kum je odlučio da se malo našali sa mladoženjom koji je bio očito veoma nervozan, ta je želio da ga malo opusti, pa je smislio podvalu koja je mladoženju nasmijala do suza, a učinio je to na način da je na sebe obukao bijelu vjenčanicu, te se pojavio kraj mladoženje spreman za slikanje, naravno.

Sve to možete vidjeti i na videu kojeg dijeliimo sa vama: