Mitra Mirića žena izbacila iz kuće zbog afere sa 30 godina mlađom pjevačicom: Ali to nije prvi puta da Mitar zbog žena ostane bez krova nad glavom (FOTO)

0

Prije nekog vremena folker Mitar Mirić se našao u centru skandala kada se u medijima pojavila informacija kako je uhvaćen u vanbračnoj vezi sa 30 godina mlađom pjevačicom Draganom Janićijević, koja se inače na sceni predstavlja kao Lepa Gaga, a zna se da je Mitar već više od 30 godina u braku sa suprugom Suzanom.

Mediji su nakon toga pisali kako je Mitra supruga izbacila iz kuće, a i sam Mitar se nakon nekog vremena oglasio povodom toga te je rekao kako se dotična Dragana pojavljuje u jednom njegovom spotu, te da je samo htjela da skrene pažnju na sebe, a za to je iskoristila njegovu popularnost:

”To ona radi da bi sebi digla cijenu. Snimiš joj spot, a ona to zloupotrijebi, pa slika, i tako. Idemo dalje”, a na pitanje novinara da li ga je žena zbog Gage izbacila iz kuće, folker je rekao: ‘‘Nema od toga ništa! Šta će mi žena reći – ništa! To je dio profesije. Svakog zakači ponešto. Neću da se pravdam, nismo na sudu. Nema ništa od toga i to je to” 

Inače ovo baš nije prvi puta da je Mitar povezivan sa ovakvim stvarima i da je po prvi puta ostao bez krova nad glavom zbog švalerancije. Samo podsjećanja radi, žena ga je izbacila iz kuće i prije nekoliko godina kada je saznala za pjevačevo privođenje mladih djevojaka u njegove tajne stanove koje ima po Zemunu, a tada ga je Suzana izbacila iz kuće, a Mitar je i tada novinarima rekao ovo:

” Neću ništa da vam kažem. I da potvrdim čaršijska nagađanja i da ih demantujem, opet će svako da priča svašta. Ma šta da se dešavalo, ja svoju suprugu Suzanu obožavam i divim joj se kako izdržava sa mnom. Svaka joj čast što me trpi. Svašta sam joj u životu priređivao, bezbroj puta sam se pokajao i izvinjavao joj se, i ona je bezbroj puta prešla preko mojih ludorija. Stalno pričam kako ću se popraviti, ali šta da radim kad mi đavo ne da mira”