Mislite da je BIO NAJJAČI? NIJE! OVO je musliman iz Bosne pred kojim je Arkan cvilio kao mala kuja: EVO GDJE JE ZAVRŠIO

0

Danas je još uvijek ostala najveća misterija (nakon 20 godina) kako je i pod kojim okolnostima zapravo ubijen Željko Ražnatović zvani Arkan.

Podsjećamo, to se desilo 2000. godine u hotelu Interkontinental u Beogradu, a dosta ima i teorija i špekulacija, mada ono što je poznato kako niko nikada nije odgovarao za njegovu smrt, te da ubica nikada nije bio doveden pred lice suda.


Mnogi teoretišu da je on ustvari pobjegao u Afriku i da se ne planira vraćati u Srbiju jer veoma dobro zna šta ga tu čeka. Isto tako poznato je i da je Arkan bio strah i trepet tih godina, te da mu se niko nije smio suprostaviti. On je bio neprikosnoveni vladar srpskog i beogradskog podzemlja, i dok je čitava Srbija grcala u dugovima, zbog sankcija, Arkan se baš bahatio te razbacivao parama u to vrijeme.

Ali, ono što malo ko zna jeste da je Arkan bio sušta suprotnost u mladosti, i nije bio toliko opasan koliko je bio u zrelijim godinama. Inače, Iso Lero Jambo zvao se čovjek koji je bio zajedno sa Arkanom kada su ležali u KPZ u Valjevu. Njih dvojica se nikada nisu mogli, alfa mužjaci i jedan i drugi, pa se moralo pokazati ko je onaj broj 1 u zatvoru.