Mislili ste da je Ana najveći alkos na estradi? Prevarili ste se, ova pjevačica samo JEDNOM izašla trijezna na scenu, uvijek loče viski! (FOTO) – Kreacije Portal
Najnovije Novo Zanimljivosti

Mislili ste da je Ana najveći alkos na estradi? Prevarili ste se, ova pjevačica samo JEDNOM izašla trijezna na scenu, uvijek loče viski! (FOTO)

U današnje vrijeme je prava rijetkost da se susretne osova koje ne pije, naročito ukoliko se bavi estradom i nastupima, jer see doslovno okruženi pićem na svakom koraku. S druge strane, brojni domaći, ali i strani pjevači kao i ostale poznate ličnosti, često se mogu zateći uz čašicu više, a kod nekih se to čak razvije i u ovisnost, pa naposlijetku završe na odvikavanju. Glavni akter još uvijek vjerovatno nije došao do tog nivoa, ali ruku na srce, nije ni daleko sudeći prema izjavi koji je dala.

Naime, Nataša Bekvalac je definitivno jedna od top 10 najljepših žena sa estrade, ali isto tako i jdna od najpoznatijih pjevačica. Uspješno je izgradila svoje karijerno carstvo a ima i veliki broj pjesama od kojih su većina postali pravi hitovi, dok je starije generacije pramte po pjesmi “Mali signali”. Nataša je skoro organizovala i jedan mali koncert u svom vrtu, a koji se prenosio online. Tom prilikom, ona je dobila specijalno šiveno odijelo, a novina je bila to što je otjevala stare hitove u novom aranžmanu. Bekvalac je tom prilikom rekla da je odlučila da napravi koncert za sve svoje prijatelje, pa je tako okupila nekoliko svojih bliskih osoba, a ona i online za publiku.

Rekla je kako se jednostavno umorila od silne tehnologije i svega oko nas, tako da se na kraju odlučila malo zapjevati, kako za svoju dušu tako i za svoje prijatelje i svu publiku. Kako su na online platformi stalno pristizali komentari i pitanje, ona je odlučila da odgovori na samo neka od njih. Svi su od nje tražili da ispriča nešto smiješno, ali je ona rekla da ipak radije ne bi, jer nije popila ni jednu čašu žestice, što joj je u posljednje vrijeme postala tradicija. Kako je rekla, samo je jednom u životu nastupila trijezna i to oko 6 poslije podne, i da joj je taj nastup bio najdosadniji ikada.

Oglasi – Advertisement
Popularno