Mislila sam da se udajem za ljubav svoga života, ali par dana pred vjenčanje njega ne mogu da izbacim iz glave: Razmišljam sve da otkažem, a ne znam šta dalje da radim (FOTO)

0

Vjenčanja su za mnoge ljude najvažniji događaj u njihovim životima i to je jedan od najvećih životnih koraka koji neki muškarac ili žena mogu da naprave. Međutim, sama vjenčanja, a i sve ono prije njih može biti veoma komplikovano ako mladenci nisu zaključili sve priče koje se tiču njihovog prijašnjeg života i odnosa sa nekim ljudima, kao što se desilo sa ovom djevojkom koja je morala svoju priču da podijeli sa svima:

”Za sedam dana se trebam udati za ljubav svog života. Međutim, udajem se ali ne znam šta da radim, jer sam napravila jednu grešku koja bi me mogla stajati svega. Da budem preciznije, prije četiri godine sam upoznala jednog divnog momka i mogu reći da sam se tada zaljubila u njega, ali sam u tom periodu tek ušla u vezu sa sadašnjim momkom, nisam htjela da prekidam jer mi ništa nije loše uradio.”

Dalje u svojoj priči ona opisuje sve komplikacije koje je imala sjedeći na dvije stolice i svojom nesigurnošću u ono što u stvari želi, i sa kime bi najradije bila:

”Tih je dana nekako bio hladan ili sam ga ja možda samo upoređivala sa tim divnim momkom koji je bio toliko topao i nježan. Naša je afera trajala 11 mjeseci, a čitavo to vrijeme nikome nisam smjela to reći, pa čak ni najboljoj prijateljici. Međutim nakon 11 mjeseci sam uspjela nekako da se oduprem tom divnom momku i da nastavim svoju vezu sa sadašnjim momkom, a Nemanju sam otjerala od sebe. Dugo vremena nakon toga me je krivio što nisam imala hrabrosti da napustim momka, i tim mi je riječima remetio čitav život. Međutim kad sam mu rekla da se udajem idućeg vikenda, djelovao je sasvim hladno i normalno, kao da je sve u redu.”

Na kraju, kada je pomislila da je možda i na pravom putu da dođe do konačne odluke, njen se život dodatno zakomplicirao, i to ovako:

”Onda me je pitao da odemo na kafu i otišla sam. Međutim to nije bila samo kafa. To je bilo crveno vino, pa sam onda sa njim otišla da vidim njegov novi stan koji je sredio za sebe. Ne znam kako, ali smo na kraju završili bez odjeće na krevetu, ostalo je suvišno pričati. Moji roditelji nisu ništa posumnjali, a momku sam rekla kako ću prenoćiti kod drugarice. Međutim sada imam novi problem, ne mogu prestati misliti na Nemanju. Rekao mi je da će me uvijek voljeti. Sad bih najradije otkazala vjenčanje jer nikada ni sa kim nisam osjetila toliku bliskost. Bojim se, ne znam šta da radim.”