Miroslav Ilić NAPASTOVAO Lepu Brenu…

0

Kako doznajemo, nakon jedne proslave u hotelu “Slavija“ sredinom osamdesetih, pijani pjevač upao je u sobu svoje kolegice te počeo da je napada, želeći s njom da ima se.s a što je do otkrića naših novinara držano kao jedna strogo čuvana tajna.

Kako nam izvor koji je u to vreme radio u hotelu prenosi, od pomahnitalog Ilića Brenu je spasilo obezbeđenje koje je čulo njeno zapomaganje.


Sve to se desilo u jeku njihove popularnosti, nakon što su snimili duet “Jedan dan života“. Naime oni su pjevali na jednoj proslavi, posle koje su ostali da prespavaju u jednom hotelu. Koliko se sećam, Ilić je tada tu i živio, a u to vrijeme je i mnogo pio, a pod uticajem alkohola uvijek je gubio kontrolu. Kad se završila zabava, on je mrtav pijan upao kod Brene u sobu te pokušao da je napastvuje. Brena je doživela šok, prosto je bila uplašena i plakala je. Molila je pjevača da je ostavi na miru te izađe iz njene sobe. On kao da je nije čuo pa je nastavio da je napada. Tada je ona počela da vrišti što su čuli zaposleni u hotelu, koji su uleteli su i spasili je. Miroslava su izbacili iz njene sobe, a njoj je trebalo mnogo vremena da se smiri. Iako je doživela traumu, nikada nije želela kolegu da prijavi policiji te i kako bi zataškala ovaj skandal.

Izvor navodi još i da je Ilić postao svestan šta je uradio tek kad se naspavo i otreznio.