Milojko sve priznao o odnosu između njega i Milijane: Sve je bilo farsa i ona me je iskoristila samo da bi došla do para i slave i to na ovaj način- Prevarila je sve (FOTO)

0

Jedan od najkontroverznijih parova Balkana su svakako bili i ostali Milijana i Milojko Božić koji su u javnosti postali poznati zbog njihove emotivne veze, a posebno zbog velike razlike u godinama između njih dvoje. Njihova popularnost je postala veća kada su postali dijelom rijalitija Parovi, te nakon njihovoga vjenčanja, a sada je vjerojatno i veoma blizu njihov brzi razvod. Milijana je prije par dana otkrila kako više ne želi da bude sa Milojkom na šta je on pobjesnio, pa je u Parovima osuo pravu paljbu po svojoj, još uvijek zakonskoj supruzi. Gosti u rijalitiju su savjetovali Milijanu da treba da konačno zatvori vrata svojoj bivšoj ljubavi, na šta je Milojko pobijesnio, te je rekao neke stvari koje su mnogi i naslućivali:

” Da nije bilo mene, Milijana nikada ne bi došla ovdje. Napravila je meni zamku, željela je da dođe do para. Nije neki radnik, već ljenština. Njoj je posao da juri matore i šeta kera. Kada nešto ne znate, nemojte da pričate, meni slava ne treba. Pitajte nju kako smo došli ovdje! Ja sa njom nemam svađu, ona je uradila što je uradila. Meni je prišla kada sam bio operisan, uvijek je ona mene jurila”

Milojko je još dodao da ju je oženio samo da bi mu bila pri ruci, te da nikada nisu ni bili zajedno i da je stalno ona njega gledala, a ne on nju, te da je ona njega prevarila sa muškarcem koji je star 56 godina i to samo sedam dana nakon vjenčanja, a sve to je Milijana pognute glave slušala.