Milojko nikada iskrenije o sebi i Milijani: Plakao sam zbog nje i mada je mlada ima iskustva više nego mnoge žene- Otkrio neke najintimnije detalje iz njihove veze, a svi ga bez daha slušali (VIDEO)

0

Još uvijek je najkontroverzniji par u rijalitiju, barem na ovim našim prostorima, par kojeg čine Milijana i Milojko Božić, koji od trenutka kako su se pojavili u medijima i u rijalitiju Parovi, ne prestaju da iznenađuju gledaoce i javnost, kako zbog same svoje, veoma čudne veze, tako i zbog svojih postupaka i izjava koje najčešće graniče sa ludilom i nenormalnim ponašanjem.

Poznato je da je razlika u godinama između Milojka i Milijana čak 53 godine, te da su još uvijek u braku iz kojeg su oboje najavili da izlaze i da podnose zahtjev za razvod odmah , čim izađu iz rijalitija, a razlog za to su Milijanine stalne avanture sa drugim muškarcima i njeno otvoreno varanje Milojka na sve strane. Milojko je ovih dana otvoreno priznao kako je mnogo patio zbog Milijaninih nevjerstava, a onda je otkrio i neke stvari  o njima dvoma, koje niko nije znao, a tiču se njihovoga privatnoga života:

“Ja sam plakao zbog nje. Ona se tako ponašala. Znaš šta Milijana, ja sam imao mnogo žena u životu ti to nećeš nikad dostići. Nije ona mlada, ima dosta iskustva. Nju sam shvatao kao dijete, savjetovao sam je da ne radi ništa, sjedili smo za Novu godinu, nismo se ni poljubili, nema tu strasti”, priznao je Milojko pred kamerama

Na ove njegove riječi se nadovezala i sama Milijana, koja je bila vidno iznervirana i ljuta, pa je bijesna rekla: “Ti mene toliko iznerviraš da ja ne znam šta da radim, nisi normalan, nemoj me komentirati više. Ja se zaljubim u nešto izmišljeno, a ne u osobu. Mene su za ovu sezonu zvali bez tebe. Nemoj, molim te, da me nerviraš”

Na sve te njene riječi Milojko je samo hladno rekao kako Milijana laže i da po dobrom starom običaju samo izmišlja i svu vodu pokušava da navede na svoj mlin.