Miljana šokorala sve svojim odgovorima: Uvijek sam za to da me se dobro prebije- Otvoreno pričala o batinjanju u porodici i šta joj je sve majka Marija radila (FOTO)

0
504

Ako neko umije da napravi haos u rijalitiju Zadruga i da napravi dar mar iz svake moguće situacije onda je to svakako Miljana Kulić koja spada u red jedne od najpopularnijih rijaliti takmičarki, barem trenutno, i sigurno je da je ona jedan od većih razloga, barem u ovoj trećoj sezoni zašto je Zadruga toliko gledana i popularna.. Tako je Miljana ovih dana u okviru zadrugarskog radija ”Amnezija” iskreno odgovarala na neka veoma intrigantna pitanja.

Pitanja su bila raznolika, a u jednome trenutku je dobila i pitanje o navodnim silnim batinama koje je dobijala od svoje majke Marije, a Miljana je rekla kako je većinu batina dobila sa pravom jer se njoj neke stvari ne mogu riječima objasniti, te je na opšte iznenađenje mnogih rekla kako je ona uvijek spremna na to da je majka kada zasluži prebije, pa je još na sve to i dodala:

“Ona me je uvijek s pravom tukla, tata me je uvijek branio. I trebala je, ja se toga ne stidim. Ako ne može riječima da mi objasni, uvijek sam za to da me bije”, da bi na kraju otkrila i šta bi radije učinile, išla putem ljubavi ili ostala uz porodicu, a pošto je to jutro plakala na Zolinom ramenu govoreći mu da ne želi da ga izgubi, dok njena majka ne želi da Zolu vidi u svojoj blizini, pitali su Miljanu na koji će autobus nakon Zadruge da sjedne, na onaj koji vozi za Niš ili za Banja Luku, na šta je ona rekla sljedeće:

“Porodica mi je najvažnija, oni se nikada neće odreći mene. Mama svašta kaže, njoj su emocije pojačane. Oni će mene podržati, ja im nikad neću okrenuti leđa. Ja moju porodicu volim najvše. Pitanje je malo glupo, zato što imam neke opcije. U Banja Luci neću živjeti, ja sam planirala da kupim stan i otvorim salon. Ako budemo zajedno, živjet ćemo negde na pola puta, na polovini. Novi Sad ili Beograd, a ja ću redovno posjećivati porodicu, kao što će i oni mene. Što se tiče Zole, alkohol je učinio svoje. Obećala sam svima da do Nove godine ne pijem”