MILJANA SA SVOJIM MUŽEM OTIŠLA U PROVOD, A OD NJENOG DEKOLTEA SVIMA STALA PAMET- Skockala se TIP- TOP, a u prvom planu je Miljanino poprsje (FOTO)

0

Kada su rijaliti emisije na ovim našim prostorima u pitanju, onda se može reći da imamo neke od učesnika koji su svojim učešćima u rijalitijima postali prave regionalne zvijezde., ali čini se da je među najvećim rijaliti zvijezdama ipak Nišlijka Miljana Kulić. Poznato je da je ona diskvalifikovana iz ove sezone Zadruge zbog nasilničkog ponašanja, a ona je ovih dana bila i na dočeku srpske Nove godine, a svoj stajling, šminku kao i frizuru koju je imala je podijelila i na društvenim mrežama

Naime, ova bivša zadrugarka se odlučila za izazovnu kombinaciju u crvenoj boji, gdje je dekolte stavila u prvi plan. Može se reći da je nejna crvena haljina sve zapalila, ali da je tek njen crni brus mnogima raspalio maštu.

Podsjećanja radi, nakon što je zbog nasilja Miljana bila diskvalifikovana iz Zadruge, mnoge je iznenadila vijest da se Kulićka udala, ali i da je kupila hotel na Zlatiboru

U svakom slučaju Miljana i bez rijalitija zna kako da privuče pažnju na sebe, a zbog njenog dekoltea, ovih su dana gorjele društvene mreže.