MILJANA KRENULA NA KRISTIJANA SA ČEKIĆEM- Nakon njihove velike svađe, Miljana na ovaj način pokušala da riješi stvari- SVI U ZADRUZI ZANIJEMILI (VIDEO)

0

Kada je rijaliti Zadruga u pitanju, i dalje su oni oko koji se vrti sve i koji podižu gledanost Kristijan Golubović i Miljana Kulić, koji baš znaju na koji način da podignu prašinu i da skrenu pažnju na sebe. I mada su njih dvoje zadnjih dana imali nekoliko konflikta, čini se da u njihovim odnosima neke stvari idu na bolje

Tako je Miljana se potrudila da Kristijanu priredi ugođaj kojeg će pamtiti, pa ga je masirala sa svojim koljenima, štipala rukama, naskakivala na njega, a zatim ga je i udarala čekićem. Njih dvoje su bili zaratili nakon još jednog Miljaninog nervnog sloma, kada je priznala da je geldala Kristijana dok je ovaj bio u toaletu, a na sve to se javila i Miljanina majka Marija:

” Imam za sutra zakazanu operaciju, spremam se upravo. Nisam gledala ništa, brinem i o Siniši. Živi smo još, ne mora Miljana da plače i kuka zbog nas, neka vodi računa šta radi tamo i neka nas ne sekira, tako će nam najviše pomoći”