Milijeva žena izgleda kao svjetski model: Nina je sa njim u braku već 14 godina, a otkrio je kako se on oko nje još uvijek trudi (FOTO) – Kreacije Portal
Najnovije Zanimljivosti

Milijeva žena izgleda kao svjetski model: Nina je sa njim u braku već 14 godina, a otkrio je kako se on oko nje još uvijek trudi (FOTO)

Kada je naša estrada u pitanju, osim toga što javnost i mediji vole da znaju sve o zvijezdama estrade i o onima koji to pokušavaju da postanu, isto tako je za javnost uvijek interesantno i da saznaju nešto o članovima porodica pojedinih zvijezda estrade, posebno kada su njihovi partneri u pitanju.

Mnogi pripadnici estrade pokušavaju na sve načine da zadrže svoju privatnost i da zaštite svoje najdraže od pritiska medija i javnosti, ali dosta često to baš i nije moguće, jer novinari nekako uvijek nađu načina da saznaju ono što žele i što ih interesuje.

Pa tako i poznati muzičar i vođe benda Miligram, Aleksandar Milić Mili je jedan od onih sa estrade koji se u javnosti zaista rijetko kada pojavljuje zajedno sa svojom suprugom Ninom sa kojom je u braku već 14 godina. Njih tvoje u svome braku imaju i dvoje djece i to kćerku Miu i sina Markusa,a svi koji su bili u prilici da je vide kažu da Nina izgleda više nego fantastično, a povodom svoga braka, i povodom svoje ljepše polovine, i Mili je imao nešto fa kaže novinarima:

“Mislim da sam jako dobar, brižan i pažljiv muž. Valjda nisam u zabludi, trebalo bi da pitate Ninu. Šalu na stranu, mnogo puta sam se potrudio da neki najvažniji datumi u našem zajedničkom životu budu organizovani i provedeni tako da ćemo ih pamtiti do kraja života, a, sa druge strane, mnoge sam pozaboravljao. To vam je kao ona krava koja da mlijeko i šutne kofu. Moja romantična strana najbolje se može vidjeti u mojim pjesmama”

Oglasi – Advertisement