Milijana pred kamerama otkrila ko je bolji ljubavnik, Milojko ili Žabac: Njenom pola vijeka starijem mužu se loše piše, a evo i zašto (FOTO)

0
1034

Teško da bi rijaliti Parovi  i bio nešto posebno, barem u ovoj sezoni da u njemu nisu Milijana Božić, još malo pa razvedena, i njen, još uvijek aktualni i 53 godine stariji muž Milojko, kojima se u ljubavnom trouglu u ovoj sezoni priključio i Nemanja Stamatović Žabac, na kojeg je Milijana pala, iz ko zna kojih razloga i koji je isto 30 i više godina stariji od mlade Milijane, koja očito ima neki veći problem u svojoj glavi

Pa je tako Milijana pred kamerama rekla, da iako ne smije, upravo zbog kamera , da se u krevetu opusti sa Žapcem, ona je sigurna da je on bolji ljubavnik od njenoga muža Milojka, te je još dodala da jedva čeka da se razvede od Milojka, dok vremešni Milojko i ne zna šta sve njegova žena priča okolo o njemu

Kako je Milijana izjavila, ona se nada da će postupak razvoda biti brz, te se nada da će se konačno na taj način riješiti Milojka, a još je pred drugim učesnicima Parova rekla i ovo:

“Udala bih se za Nemanju, napolju. Dok sam u vili nisam sigurna u njegove emocije. Razvodim se, nadam se da će se taj proces brzo završiti. Na žalost, zbog kamera, nismo u mogućnosti, da to bude kako treba u krevetu. Ali, Nemanja je bolji definitivno od Milojka u svemu”, šokirala je ona sve one koji su je slušali.

Na kraju je Milijana priznala da je zadnji puta sa Milojkom imala seks prije nego li su ušli u rijaliti, te da ga danas samo voli kao prijatelja, a da su one velike emocije koje je nekada imala prema njemu, jednostavno nestale.