Milijana našla sebi novoga zagonđiju koji ima samo 80 godina: Hoću život da provedem pored jarebice i dati ću joj auto koji vrijedi 100.000 eura (FOTO) – Kreacije Portal
Najnovije Zanimljivosti

Milijana našla sebi novoga zagonđiju koji ima samo 80 godina: Hoću život da provedem pored jarebice i dati ću joj auto koji vrijedi 100.000 eura (FOTO)

Svi oni koji prate šta se dešava u rijalitiju Parovi vrlo dobro znaju da je jedna od najzanimljivijih i najkontroverznijih takmičara mlada Milijana Božić kojoj je fetiš i koju jako uzbuđuje da bude u vezama sa mnogo starijim muškarcima od sebe. Pa je tako Milijana ušla u brak sa Milojkom Božićem koji je 53 godine stariji od nje, da bi ga u ovoj sezoni Parova prevarila sa Nemanjeom Stematovićem Žapcem koji je isto tridesetak godina stariji od nje, a čini se da Milijana već ima i novoga matorca kojeg će obraditi

Tatomir M. koji ima 80 godina kako je i sam priznao, pomno prati Parove otkako je milijana u njima. On je veći dio svoga života proveo u Australiji, gdje stekoa mnogo novca, te je obezbijedio materijalno i sebe i svoju porodicu, a novinarima je otkrio i svoje namjere spram Milijane:

“Parove gledam još otkako je Milijana tamo ušla. Dopada mi se mala, živa je vatra. Čekam da napusti to “čudo” tamo, pa imam plan da je ženim. Pola života sam radio u Australiji, teškim radom sticao. Udovac sam skoro 10 godina, treba mi ženska”– rekao je Tatomir te dodao kako mu ne smeta što je Milijana još uvijek vjenčana za Milojka, te je ukazao na sve ono što je Milijana radila Milojku do sada i koliko ga je samo puta prevarila, te je rekao još i ovo:

” Ma, nema veze što je udata. Vidite šta je radila do sada. Varala je onu matoru drtinu. Ko da joj zamjeri? Nije on za nju! Treba joj ljudina. Sve što želi imam. Mala Milijanica će odmah da pristane na brak sa mnom. Pun sam para! Čitav život sam sticao, a najbolje godine života želim da provedem pored jarebice kao što je ona”.

Tatomir je još i dodao da ima namjeru da svu svoju imovinu prepiše a Milijanu, samo pod uslovom da mu ona da sebe, kada god zaželi. Otkrio je kako ima pet kuća, privatni biznis i ogromno imanje, te da samo jedan njegov auto vrijedi preko 100.000 eura, te ako Milijana pristane da bude njegova da će i taj auto biti njen.

Oglasi – Advertisement