Milicu Pavlović BRUTALNO napali zbog podrške Jeleni Karleuši u izbacivanju takmičarke iz Zvezda Granda-MALTRETIRAO TE KEBA, A SADA PODRŽAVAŠ NASILNIKE LICEMJERKO- SRAM TE BILO (FOTO)

0

Milica Pavlović nikako nije očekivala da će naići na ovoliku osudu javnosti kada je javno stala na stranu Jelene Karleuše u skandalu koji trese Zvezde Granda zbog izbacivanja takmičarke Vanje Knežević, kojeg je Karleuša inicirala.Odluka produkcije Granda da izbaci takmičarku je izazvala veliki haos u javnosti i gotovo niko nije podržao Grand i Karleušu  Ipak, Jelena je dobila podršku Milice Pavlović koja je izjavila da su i Jelena i Vanja žrtve cyber nasilja:

” Imam potrebu da se oglasim povodom situacije u kojoj se našla koleginica, jer sam i sama bila žrtva cyber-nasilja. Ljudi, shvatite da vaše postojanje na društvenim mrežama nosi veliku odgovornost! Svaki kandidat ima pravo na svoje mišljenje (i ja sam ga često iznosila u samom takmičenju), ali šerovanje objava ljudi koji pozivaju na bilo kakav vid nasilja stavljaju i vas u isti koš s njima, jer vi tako postajete produžena ruka nasilnika. Šerovanje = objava. Širimo ljubav, pjesmu i zabavu” – napisala je Milica na društvenim mrežama.

Međutim, fanovi su poručili Milici da je licemjerna i da je zaboravila kako je ona kao takmičarka dobivcala veoma ružne komentare od Kebe, koji joj je čak i rekao da ” osim što ne zna da igra, o pjevanju zna još manje”. Milica je nakon toga i sama bila priznala da je zbog Kebe često plakala i da je to ostavilo traume na nju.