Milica Todorović sasvim otvoreno priznala sve o svome raskidu sa glumcem Petrom Strugarom: Mislim da nam je ovo bila velika greška, i poslije toga je sve krenulo na gore (FOTO)

0

Velika je vijest prije nekih par mjeseci bila kada se saznalo da su popularna pjevačica Milica Todorović i poznati glumac Petar strugar u emotivnoj vezi, pa je zato kao grom iz vedra neba odjeknula vijest da su Milica i Petar ovih dana odlučili da naprave pauzu u svojoj vezi i to samo nakon pet mjeseci veze, a kao razlog navode da niti jedno od njih dvoje nije mogao da podnese pritisak javnosti. Milica je za medije izjavila kako se njih dvoje nadaju  da će za to vrijeme uspjeti da prebrode neke prepreke, ali je također priznala da smatra da je velika greška bila što su u javnosti izašli da su u vezi.

Dodala je da je ona ta vrsta osobe kod koje sve ide spontano i da planira puno stvari, mada su mnogi pomislili da je iskoristila Petra da bi se više pojavljivala u medijima, ali, kako kaže, to nije istine, jer ona nije takva osoba, pa će se vidjeti kako će to funkcionirati između njih dvoje malo kasnije

Podsjećanja radi, pjevačica i glumac su započeli vezu nakon što su se  upoznali na snimanju jednoga njenoga spota, da bi Milica tada izašla u javnost sa ovom objavom: “U vezi smo. Prvo smo se upoznali jer sam pozajmila njegovog konja za spot, nakon toga sam mu poslala poruku na Instagramu: ‘E, lijep ti konj’, pa je bilo doskočica raznih. Jako je duhovit i time me je osvojio, definitivno su nam se šifre poklopile. Nije bilo zavlačenja, kod mene je to uvijek sve korektno, ali on je mene muvao prvi”