Milica Pavlović prekida godišnji odmor zbog Milorada Dodika

0
141

Poznata srpska pjevačica Milica Pavlović je prekinula godišnji odmor u Grčkoj kako bi otputovala u Banja  Luku i to zbog Milorada Dodika, člana Predsjedništva BiH.

Kako se navodi, pjevačica je prekinula godišnji odmor na Mikonosu kako bi nastupila na privatnoj zabavi Milorada Dodika, koji je proslavljao unukov prvi rođendan.

Nakon uspješne turneje po Crnoj Gori, Milica odlučuje da svoje slobodne dane godišnjeg odmora provede na Mikonosu, međutim dobija poziv koji se naprosto ne može odbiti. Neimenovani izvor govori kako je velika čast kada te na svoju privatnu zabavu pozove Milorad Dodik. Osim Milice na zabavi su nastupili i poznati pjevači “Zvezda Granda” Vanja Mijatović i Petar Mitrić.

Kako dolikuje pravom domaćinu Dodik je jako gostoljubiv, a pjevačima je iskazao veliko potovanje.  Veselio se uz svaku pjesmu ali ga je posebno ganulo kada je Pavlovićka zapjevala “Vidovdan” i “Kosovske božure”.

Milica je objavila nekoliko fotografija sa svojim kolegama sa “Granda”, no međutim niko nije mogao pretpostaviti gdje nastupa.