MILAN STANKOVIĆ PUKO ZBOG KORONE, ZGROZIO JAVNOST SVOJIM IZJAVAMA- Spominjao mrtvoga glumca, uvrijedio Milenu i Danijelu-NA ČEMU LI JE ON (FOTO)

0

Sa pojavom korona virusa ljudi su se podijelili u dva tabora, u one koji vjeruju u postojanje virusa, i u one koji ne vjeruju. Isto je nekako tako i sa vakcinama. Mnogi vjeruju u djelotvornost vakcina, ali je mnogo i onih koji su protiv vakcina i u njime vide mnoge vrste zavjera. tako je i na našoj estradi, a jedan od onih koji svojim izjavama u posljednje vrijeme podiže mnogo prašine je Milan Stanković

iOn se u svojim objavama prvo dotakao pandemije korona virusa i vakcinacije, te je spominjao i pokojnog glumca Vlastu Velisavljevića, a onda je komentarisoa i glumice koje su javno podigle tužbu protiv silovanja: “Vlasta Velisavljević vakcinisan, a preminuo od korone! Case closed! (Slučaj zatvoren)”, napisao je pjevač i nastavio:

“Samo mi lijepo da brojimo “silovane” zarad slave i promocije svoje serije, filma. Od toga nam život zavisi je li? Pu bagro podla i licemjerna!”,- da bi nakon ovoga naišao na velike kritike, ali je on dalje nastavio sa svojim objavama:

“Botovi misle da osporavanjem, banaliziranjem i demoniziranjem mene, mogu osporiti činjenice! Ne vrijedi. One ostaju i bez mene”, napisao je Milan i nastavio: “Slobodno spalite i mene, zabranite mi pravo na mišljenje ionako mi je zabranjeno pravo na rad, integritet, kretanje. Navikao sam ja da živim bez osnovnih ljudskih prava”, zaključio je pjevač na kraju.