Mikro, normalan ili XXL: Evo koliko je ZAISTA dug prosječan muški polni organ, a koliko NAJDUŽI na svijetu – Koliki je vaš? Trebate li se stidjeti?

0

Svakako jedna od muških opspesija jeste veličina njihovih genitalija. Ono što je sigurno jeste da se ovo pitanje kroz historiju stalno provlačilo kolika je veličina dovoljna.
Neki su nezadovoljni dužinom, neki vjeruju da je tehnika važnija, a ono što je skoro svima nejasno jeste šta se to smatra prosječnim, a šta nadprosječnim.

Prema riječima naučnika i eksperata postoje tri grupe veličine penisa.

To su mikropenis, prosječni i XXL.

Mikropenis
U ovu kategoriju spadaju genitalije koje su kraće od 7,62 centimetra. Ono što je važno istaći jeste da je ovaj penis normalne veličine ali je usljed nekih djelovanja on uvučen u donji trbuh pa izgleda kao da je “zarobljen”. Ova veličina je jako rijetka i ima je samo oko 0,6 % muškaraca na svijetu.

Prosječan

U ovu kategoriju spada veličina genitalija otprilike od 12,5 do 16 cenetimatara. Oko 90% muškaraca ima ovu veličinu svog ponosa.

XXL
Ova kategorija je mnogo češća od mirkopenisa, ali su rijeđi od prosječnog. Dužina je od 16 centimetara do 34 centimetra.
Rekord u ovoj kategoriji drži Meksikanac Robert Esquivel Cabrera, koji tvrdi da su mu genitalije duge nevjerovatnih 48 centimetara. Ova dužina je jako loša jer je on nesposoban ejakulirati ili imati odnos, a ono što je sigurno jeste da mu ova dužina otežava svakodnevni život.

U koju kategoriju vi spadate?