Mene je prašina u stanu izluđivala, a onda mi je svekrva dala odličan recept: SAD ČISTIM KUĆU TROSTRUKO REĐE – Sve se blista! (RECEPT)

0

Kada je u pitanju davanje nekih saveta, imamo prilike da vidimo u zadnje vreme kako devojka koje su inače počele da uveliko zarađuju putem društvenih mreža. Tako one dele razne video snimke koje zainteresuju mnogo naroda i onda se tako širi kod njih.

Mnogo se one trude da objave što više privlačnih i kvalitetnih video snimaka, a danas vam donosimo jedan koji je objavila jedna devojka i u opisu istog je napisala da je njoj svekrva dala taj recept i da joj je pomogla, jer ona pored posla i svog hobija za snimanje i dteta nije stizala ništa.

Također, ona je rekla da je potebno jako malo, šolja vode, 5 kašika sirćeta i 2 kašike nekog eteričnog ulja i 2 kašike maslinovog ulja. Kaže da je dosta jednostavno, sve sastojke pomešajte u jednu špricu, promućkajte i špricajte po površini koju želite da očistite od prašine. Kako je napisala, čisti ćete tri puta manje prašinu sa tih površina.